UIO BiH

Raspisan tender za izgradnju graničnog prelaza Svilaj 

  • 19.02.2019. 16:04

Uprava za indirektno oporezivanja BiH raspisala je međunarodni tender za izgradnju graničnog prelaza Svilaj, između Hrvatske i BiH, potvrđeno je Srni u ovoj upravi.

UIO namjerava iskoristiti sredstva od granta Investicionog okvira za zapadni Balkan kojim upravlja Evropska investiciona banka i budžeta UIO BiH za troškove projekta "Izgradnja graničnog prelaza Svilaj". 

Da bi se kvalifikovali za dodjelu ugovora, ponuđači moraju, između ostalog, imati prosječni godišnji promet, tokom posljednje tri godine, od najmanje 27 miliona KM ili protivvrijednost tog iznosa. 

Ponuđač mora dokazati i da ima pristup ili na raspolaganju likvidnu imovinu, neopterećenu nekretninu, kreditne linije i ostala finansijska sredstva dovoljna za zadovoljavanje novčanog toka izgradnje za ugovor na period od četiri mjeseca, procijenjenu na iznos od najmanje 4,5 miliona KM, ili protivvrijednost tog iznosa, uzimajući u obzir obaveze podnosioca zahtjeva prema drugim ugovorima. 

Ponuđač mora dokazati da ima uspješno iskustvo kao glavni izvođač radova u realizaciji barem jednog projekta čija priroda i složenost mogu da se uporede sa predloženim ugovorom u posljednjih pet godina, u vrijednosti od najmanje 10 miliona KM. 

Osnova za ocjenu ponude je najniža cijena odgovarajućih i tehnički prihvatljivih ponuda. 

Izgradnja graničnog prelaza Svilaj dio je projekta u sklopu kojeg će biti izgrađen i most na rijeci Savi između Hrvatske i BiH i dionica auto-puta Svilaj-Odžak.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.