Direkcija za koordinaciju

Počeo sastanak o načinu obezbjeđenja Milorada Dodika

  • 18.12.2018. 11:42

Sastanak se održava u sjedištu Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, a povod je dopis Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske u kojem izražava namjeru da obezbjeđuje Dodika.

"Fokus našeg interesovanja je da, prije svega, bude osigurano adekvatno obezbjeđenje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH u skladu sa zakonima u BiH i da vidimo šta je na tom planu učinjeno, odnosno da li je šta Direkcija preduzimala. Cilj nam je da vidimo kako je moguće što hitnije riješiti to vrlo ozbiljno pitanje", rekao je juče Srni zamjenik predsjednika ovog odbora Enes Obralija.

On je saopštio da Nezavisni odbor nije imao kontakata sa MUP-om Republike Srpske, jer nije nadležan da na bilo koji način tretira entitetske MUP-ove, pošto nezavisni odbori postoje u entitetima i na nivou kantona.

Prema njegovim riječima, zavisno od toga kakve će informacije članovi Nezavisnog odbora dobiti na sastanku sa predstavnicima Direkcije, biće poznato da li će ove sedmice biti održana i sjednica Nezavisnog odbora o ovom pitanju.

Pred početak sastanka novinarima je rečeno da će im se obratiti Obralija, dok direktor Direkcije Mirsad Vilić neće davati izjave

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)