Otvoren zajednički granični prelaz "Vraćenovići"

  • 20.10.2020. 12:33

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija prisustvovao je ceremoniji otvaranja zajedničkog graničnog prelaza sa Crnom Gorom GP Vraćenovići, na putu Nikšić - Bileća.

Zajednički granični prelaz “Vraćenovići” otvorili su predsjedavajući Tegeltija i predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković.

Tegeltija je u obraćanju rekao da je ovo još jedan u nizu uspješno realizovanih projekata BiH i Crne Gore sa Evropskom unijom i izrazio nadu da ovo nije posljednji i da će u narednim godinama biti još većih realizovanih uspješnih projekata.

- U narednim godinama potrudićemo se da i drugi graničeni prelazi između BiH i Crne Gore budu onakvi kakvi treba da budu u 21. vijeku - istakao je Tegeltija.

Ovaj savremeni granični prelaz, površine je 9.000 metara, sa tri ulazne i tri izlazne trake, kao i jednom posebnom trakom za teretna vozila.

Granični prelaz Vraćenovići zatvoren je od februara do danas zbog izgradnje saobraćajne infrastrukture na zajedničkom graničnom prelazu Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина