Otkazana hitna sjednica Predstavničkog doma

  • 26.02.2021. 11:26

Otkazana je hitna sjednica Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH koja je bila zakazana za sutra.

Iz Parlamentarne skupštine BiH danas je saopšteno da se sjednica otkazuje s obzirom na to da su na jučerašnjoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH usvojeni zaključci kojima je otklonjena potreba da se hitna sjednica održava.

"Predstavnički dom zadužuje Agenciju za javne nabavke BiH i Agenciju za lijekove i medicinska sredstva BiH da u roku od sedam dana dostave informaciju o neophodnim uslovima, preprekama i svim raspoloživim solucijama za hitnu nabavku vakcina protiv virusa korona, koja će biti razmatrana na prvoj redovnoj sjednici Predstavničkog doma", navodi se u prvom zaključku koji je usvojen.

Dalje se navodi u zaključku da Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH zadužuje predsjedavajuću Predstavničkog doma da otkaže 11. hitnu sjednicu Predstavničkog doma, zakazanu za subotu, 27. februara s jednom tačkom dnevnog reda- Informacija Agencije za javne nabavke BiH i Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH o neophodnim uslovima, preprekama i svim raspoloživim solucijama za hitnu nabavku vakcina. 

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.