UIO BIH

Oduzeta roba u vrijednosti od 100 hiljada maraka

  • 31.10.2018. 11:31

Ovlašteni službenici Uprave za indirektno oporezivanje BiH su u nekoliko odvojenih akcija oduzeli različitu robu tržišne vrijednosti 100.000 KM.

Službenici Grupe za sprečavanje krijumčarenja i prekršaja Regionalnog centra Tuzla su u skladu sa instrukcijama Tužilaštva BiH i naredbe Suda BiH, na osnovu operativnog rada i preduzetih mjera došli do lokacije na kojoj su skladištene cigarete za dalju distribuciju, te su na području Bijeljine pretresli vozila, porodičnu kuću i pomoćne objekte u vlasništvu lica čiji su inicijali M.O. 

U tri odvojene akcije na području Bratunca, Bijeljine i Tuzle privremeno je oduzeto 4.725 paklica cigareta "trokadero", "monte", "slims" koje nisu obilježene na zakonom propisan način, saopšteno je iz Uprave za indirektno oporezivanje BiH. 

Pojačanim operativnim aktivnostima u saradnji sa carinskim službenicima na Graničnom prelazu Brčko pronađeno je 19 skupocjenih tekstilnih proizvoda skrivenih i neprijavljenih u pošiljci koja je dolazila iz Ukrajine. 

Protiv počinilaca ovih nezakonitosti biće pokrenut odgovarajući postupak pred nadležnim sudom. 

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.