Obren Petrović za ATV: SDS i PDP pokazali da su im samo važne pozicije u Sarajevu

  • 12.03.2020. 09:06

SDS i PDP su još jednom pokazali da su im samo važne pozicije u Sarajevu koje žele da sačuvaju pod svaku cijenu. Ne biraju ni sredstva ni saradnike, a odlukom o smjeni i izboru članova CIK-a i ovu Komisiju dali su Bošnjacima na pravljenje, izjavio je za ATV Obren Petrović, poslanik SNSD-a u PD PS BiH.

"Ne želim ni pomisliti koliko će izborni procesi BiH biti nelegalni. Podsjećam, da smo poštujući pravila i procedure imenovali Komisiju za izbor i imenovanje članova CIK-a koja je trebalo da imenuje članove CIK-a", kaže Petrović.

"Sinoć su poslanici SDS-a, PDP-a i SDA pokazali da im poštovanje pravila i propisa nije cilj, veće nelegitimno i nelegalno djelovanje u institucijama BiH. Posebno treba dodati da su SDS i PDP prekršili zaključke Narodne skupštine Republike Srpske i glasali protiv interesa Srpske. U svoje lično ime mogu reći da su mi još jednom samo potvrdili da sam ja izabrao dobru politiku, onu koja nije izdajnička", zaključio je Obren Petrović, poslanik SNSD-a u PD PS BiH.

Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvojio je sinoć, na prijedlog poslanika SDS-a Dragana Mektića, odluku o prestanku mandata, odnosno izboru i stupanju na dužnost članovima Centralne izborne komisije BiH. 

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.