Brčko

Objavljen spisak lica koja su prekršila izolaciju

  • 25.03.2020. 12:38

U Brčkom su danas objavljena imena pet lica koja su prekršila rješenje o izolaciji, a riječ je o Iliji Antunoviću, Ani Mariji Jokić, Mirsadu Hasetoviću, Dragici Janjić i Željku Davidoviću.

Komandant Kriznog štaba Brčko distrikta Siniša Milić juče je, na telefonski održanoj sjednici štaba, donio naredbu kojom se nalaže Inspektoratu Brčko distrikta da javno objavi imena lica za koja policijski službenici utvrde da se ne pridržavaju rješenja o izolaciji, a radi suzbijanja širenja KOVID-a 19, saopšteno je iz Kriznog štaba.

Iz Odjeljenja za zdravstvo i ostale usluge saopšteno je da u distriktu nema novih slučajeva obolijevanja od virusa korona i da se pod zdravstvenim nadzorom nalazi 957 lica.

Od dvadesetjednog testiranog lica, dva rezultata su bila pozitivna na KOVID-19, 18 ih je bilo negativno, dok se za jedno lice čekaju rezultati testa.

"Svim građanima se naređuje da se pridržavaju rješenja o samoizolaciji bez obzira na rezultate testiranja. Putnici koji ulaze u BiH, a boraviće u Brčkom, dužni su da se jave Pododjeljenju za javno zdravstvo na besplatan telefonski broj 0800 50 606", saopšteno je iz Odjeljenja za javno zdravstvo Vlade Brčko distrikta.

Тагови: