Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara

Mitrović: Preispitati potrebu policijske pratnje kamiona

  • 26.03.2020. 16:32

Ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović rekao je danas da je neophodno da Srbija preispita potrebu policijske pratnje za kamione koji prelaze u tu zemlju.

Nakon obilaska graničnog prelaza Rača, Mitrović je razgovarao sa predstavnicima Granične policije BiH, Uprave za indirektno oporezivanje BiH i prevoznicima, saopšteno je iz Ministarstva komunikacija i transporta.

Mitrović je sve vozače kojima je, kako je istakao, u ovom trenutku najteže, zamolio za strpljenje i razumijevanje jer Ministarstvo na čijem je čelu radi sve kako bi normalizovalo cjelokupno stanje uzrokovano pandemijom virusa korona.

On je izrazio zahvalnost i svim pripadnicima Granične policije, Uprave za indirektno oporezivanje i pratećih inspekcija koji neumorno obavljaju težak posao.

Mitrović se danas uvjerio da je stanje na Graničnom prelazu Rača zadovoljavajuće s obzirom na to da nema dugih čekanja na prelazak granice niti se stvaraju kolone vozila.

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.