Nezadovoljna i Aleksandra Pandurević

Mektić: Čestitam Šaroviću, ali ne vidim se u tom hoštaplerskom društvu

  • 03.07.2019. 08:15

Ministar bezbjednosti BiH u tehničkom mandatu Dragan Mektić čestitao je pobjedu Mirku Šaroviću na izborima za predsjednika SDS-a, ali je poručio da sebe ne vidi u tom hoštaplerskom društvu.

Mektić je poručio da se za samo dva dana podigla lopovsko-tajkunska kamarila koje želi da preuzme stvar u svoje ruke.

Na pitanje da li će napustiti stranku, Mektić je poručio da neće.

"Jasno ću iskristalisati svoj stav, moj nepromjenjiv uslov je SDS - stranka poštenih ljudi", poručio je Mektić na Tviteru.

Iako je Mektić potvrdio da ostaje u stranci, kako ATV nezvanično saznaje, Mektić pregovara sa DF-om Željka Komšića o mogućem prelasku u tu stranku.

Situacijom u SDS-u nezadovoljna je i nekada najjača osoba u redovima stranke Aleksandra Pandurević koja ove nedjelje nije izabrana ni u Glavni odbor stranke u sedmoj izbornoj jedinici.

Još tokom izbornog dana u SDS-u, Pandurevićeva se, po svemu sudeći, okrenula protiv svojih dojučerašnjih stranačkih saveznika. Na Tviteru je podijelila video gostovanja Milorada Dodika na "Face TV" prije tri godine, uz koji je poručila "žao mi je što ponekad pažljivo ne slušamo Dodika, zna on reći i istinu".

Između redova, može se pročitati napad Pandurevićeve na sada već bivšeg predsjednika SDS-a.  

Sinoć je Pandurevićeva na pisanja Mektića odgovorila da je stradala zbog "15 ruku" Dragomira Vasića.

Da ne bi bilo zabune, Pandurevićeva je još jednom objasnila šta je tačno značilo 15 ruku Dragomira Vasića, a odnosilo se na glasove iz zvorničke regije. 

"Apsolutno. Naredio i slao instrukciju da se ne glasa za mene", stoji u objavi Aleksandre Pandurević.

 

Тагови: