Ni u sopstvenoj stranci nema legitimitet

Košarac poručio Borenović: Smiri se, dobro udahni i izbroji do deset

  • 18.10.2019. 15:10

Šef Kluba SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac istakao je da ljudi u svojoj nemoći pokušavaju drugima reći ono što ustvari misle o sebi, te da je takav slučaj i sa /predsjednikom PDP-a/ Branislavom Borenovićem.

"Da Borenović zna šta znači riječ istina i floskula 'muškarac' onda bi muški prihvatio poraz na izborima, a ne kao narikača kukao nad svojim hronično politički izgubljenim bitkama. Pošto se ovaj put dobro iznervirao u sljedećoj izjavi sve ispod plakanja ne priznajem, jer je to svojstveno takvim političkim kukavicama", poručio je Košarac Borenoviću.

Košarac je u izjavi za Srnu savjetovao Borenoviću da bi trebalo da se smiri, udahne, izbroji do deset pa da za početak vidi kako ni u sopstvenoj stranci nema legitimitet, potom neka izbroji platu koju prima u parlamentu, a ne radi ništa, pa tek kada to obavi neka nekome drži predavanja.

"Ne znam kako ga 'profesor' /Mladen/ Ivanić ništa nije naučio osim da izgubi kontrolu nad sobom i slaže čim zine. Jasno mi je da se iznervirao i da se prepao da ne ostanu bez fotelja u Sarajevu. On toliko nema pojma o čemu priča da je zaboravio da jedini koji su zasjeli u sarajevske fotelje su on i njegove kolege Igor Crnadak, Mirko Šarović i Dragan Mektić", istakao je Košarac.

Osvrćući se na izjavu Borenovića u vezi sa odlaskom mladih iz Republike Srpske, Košarac je rekao da zna da bi Borenović volio da svi odu iz Srpske, pa bi onda on u miru dobijao "Bakirove glasove i konačno pobijedio na nekim izborima, a pri tom ne bi morao nikome da se pravda ni za svoju izdajničku politiku.

"Razumijemo mi njegovu frustriranost, nije lako gubiti izbore od svog naroda, a istovremeno hodati po Sarajevu i moliti za glas da se sačuvaju ionako ukradene pozicije. On nikako da shvati da ih nisu ukrali Miloradu Dodiku, već narodu Republike Srpske", konstatovao je Košarac.

On je poručio Boreonoviću da bi trebalo da nauči da se prvo dobiju glasovi na izborima, ako već hoće podršku naroda, pa i fotelje.

"Mada, jasno je da je on političar koji je bezbroj puta to pokušao, a svaki put bio sve dalje od cilja. On će ostati uvijek samo političar u pokušaju i dobar sluga strancima", zaključio je Košarac.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.