Milica Marković

Histerija među opozicionim političarima poprimila nezamislive razmjere

11:32, 22.11.2019.
Izvor: Srna
Član Glavnnog odbora SNSD-a Milica Marković izjavila je Srni da je "histerija među opozicionim političarima i medijima koji im služe za plasiranje najgnusnijih neistina o Republici Srpskoj, poprimila nezamislive razmjere, čime pokazuju sav svoj očaj zbog gubitka vlasti na nivou BiH".

"Iako su u proteklih pet godina, mimo izborne volje građana u Republici Srpskoj, činili vlast na nivou BiH, Mirko Šarović, Dragan Mektić i ostali namjeravali su i ovaj mandat da izigraju volju birača u Srpskoj, ali ih je u toj namjeri prekinuo dogovor koji su postigli članovi Predsjedništva BiH", rekla je Markovićeva.

Ona je naglasila da su "razni Šarovići i Mektići ponovo bili spremni na sve oblike izdaje samo da sačuvaju svoje fotelje, zbog čega ih je vijest o imenovanju predsjedavajućeg Savjeta ministara Zorana Tegeltije i formiranje vlasti na nivou BiH bez njihovog učešća zatekla i veoma pogodila".

"Pogođeni ovim dogovorom, potpuno su izgubili kontrolu i nastavljaju da dezinformišu javnost o navodnom članstvu BiH u NATO. Uprkos potvrdi i iz NATO saveza da Akcioni plan za članstvo /MAP/ ne prejudicira bilo kakvu odluku o članstvu u Alijansi, kao i tvrdnji američkog ambasadora u BiH da Program reformi nije Godišnji nacionalni program, opozicioni političari svjesni da im je došao kraj raznim neistinama i podvalama pokušavaju da obmanu javnost u Srpskoj", istakla je Markovićeva.

Ona je poručila da SNSD ostaje dosljedan stavu o vojnoj neutralnosti i partnerstvu sa NATO savezom, a ne članstvu, te da će Republika Srpska u tom pogledu kao i do sada da prati Srbiju.

"Milorad Dodik i SNSD nikada neće iznevjeriti svoj narod i oni to dobro znaju. Posljednji čovjek koji bi donio odluku suprotnu interesima Republike Srpske i njenih građana jeste Milorad Dodik", naglasila je Markovićeva.

Pročitajte još:

Hrvat brutalno pretukao trudnicu: Udarao je u glavu i vikao da su mu muslimani silovali majku

Poznat identitet napadača: Radnicu zavoda 36 puta udario čekićem

Miloš trudnoj ženi i kćerkici donio kolače, pa izrešetan ispred kuće

Otkriveno ko je Srbin na snimku sa ruskim obavještajcem

Čitali testament, rodbina nije mogla da se prestane smijati

Bačena bomba na kuću bliske prijateljice Kristijana Golubovića!

Zašto Tramp gomila vojsku u Saudijskoj Arabiji?

Zapalio se avion sa 347 putnika: Kroz prozor gledali kako gori krilo!

Sudar automobila i autobusa: Jedan mladić poginuo, drugi teško povrijeđen

Ceca potrošila čak 120.000 evra za veselje Veljka i Bogdane

Policajac se okliznuo i slučajno upucao migranta