Direktor Granične policije

Galić: I na istoku i na zapadu, graničnom policijom upravljaju Bošnjaci

  • 16.09.2020. 22:22

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić poručio je u emisiji ATV-a "Dosije" da postoje organizovani napadi iz Sarajeva da Granična policija BiH radi u interesu neke druge države, a da i na istoku i na zapadu graničnom policijom upravljaju Bošnjaci.

"Imamo tu specifičnu situaciju. Kada nas prozivaju iz USK da ne zaustavljamo, da puštamo, pa idu toliko podlo da kažu na istoku je granica sa Srbijom što bi aludirali na to da srpski policajci rade za interese Srbije, na zapadu je Hrvatska pa vjerovatno policajci u GP rade za Hrvatsku su notorne gluposti. I na istoku i na zapadu, graničnom policijom upravljaju Bošnjaci. U Zvorniku gdje najviše ulaze migranti komandir je Bošnjak. A u Krajini, sva tri komandira i načelnik službe je Bošnjak i to ljudi iz tog kraja. I sad pokušavaju obmanuti ljude da Zoran Galić po nalogu Dragana Čovića čuva granicu Hrvatsku", poručio je Galić za ATV.

Direktor Granične policije kaže i da bi isto tako on mogao optužiti Bošnjake da oni puštaju migrante, ali ne želi to da učini.

"Te moje kolege i na zapadu i na istoku rade težak posao. Koliko god da ih odvraćaju, migranti se opet vrate", kaže Galić i potvrđuje da postoji miješanje politike u rad Agencije.

"Pritisak je najveći iz Sarajeva. Ružno je i pokvareno da se novinarske ekipe šalju po zapadnoj granici i pokušavaju plasirati informaciju da Galić radi za Hrvatsku, a sve su njihovi ljudi", poručuje Galić.

Na pitanje koje su to institucije po čijem nalogu se vrše ti napadi, Galić poručuje da ne želi trenutno nikoga prozivati.

Тагови:
  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм