GO Ujedinjena Srpska

"Džaferović Srbima ne treba da drži lekcije o Dejtonu"

  • Извор: СРНА
  • 20.10.2021. 20:13

Gradski odbor stranke Ujedinjena Srpska Bijeljina smatra da bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović Srbima nije potreban da bi im dijelio lekcije o Dejtonu niti o načinu na koji bi grad Bijeljina trebalo da se razvija i napreduje.

Gradski odbor Ujedinjene Srpske poručuje Ljubiši Petroviću da im je žao što je iskoristio povjerenje većine građana koji su ga legalno izabrali na poziciju gradonačelnika Bijeljine.

"Vi na ovaj način i u ovoj teškoj situaciji primate gospodina DŽaferovića da nam on dijeli lekcije o Dejtonu i napretku grada Bijeljina. Zašto baš sada i zašto baš Bijeljina?", pitaju iz Ujedinjene Srpske gradonačelnika Bijeljine.

U pisanom obraćanju iz ove stranke pitaju gradonačelnika kada je bila posljednja zvanična posjeta bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Bijeljini, te da li je gradonačelnik svjestan šta je uradio i da li zna da treba da radi na popravljanju odnosa sa srpskim članom Predsjedništva /Miloradom Dodikom/ jer samo tako može, napominju, popraviti izuzetno loš odnos i sa Vladom Republike Srpske, koja je, navode, ključna za vitalne interese građana Bijeljine.

Iz ove stranke gradonačelnika Bijeljina podsjećaju da je on gradonačelnik svih građana, te da ih ne smije koristiti za lične obračune.

"Nemojte građane koristiti za lične obračune nego dobro vodite računa i o nacionalnom interesu koji treba da bude jedinstven, nebitno kojoj stranci pripadamo, a politički pravac može biti različit. Mi pri tom poštujemo Vaš stav, ali poštujte i Vi naš i naš nacionalni interes!", navodi se u pisanom obraćanju grdonačelniku Bijeljine.

Ujedinjena Srpska Bijeljina upozorava da sada nije vrijeme za srpske podjele nego za srpsko jedinstvo koje je, napominju, potrebnije više nego ikad.


  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.