Uživo na ATV-u

Dodik i Vučić stigli u Drvar, pojačano prisustvo policije

  • 13.09.2019. 16:17

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, zajedno sa Nikolom Špirićem sletjeli su u Drvar gdje će prisustvovati obilježavanju "Dana sjećanja" u pomen svim žrtvama stradalim u ratovima tokom 20. vijeka, koji su ove godine posvećeni stradanju Srba u zapadnokrajiškim opštinama 1995. godine.

U Drvaru su u toku posljednje pripreme za obilježavanje Dana djećanja. Peru se ulice,po gradu su postavljene zastave Srbije i Republike Srpske.

Pvećano je i prisustvo policije, a u Drvar su stigli i brojni gosti iz drugih gradova koji žele da prisustvuju obilježavanju Dana sjećanja

 

 

 

 Dodik i Vučić posjetili su rodnu kuću Gavrila Principa u Grahovu.

 

 

 

Sa Dodikom Vučićem i Špirićem  su i generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković, ministar finansija Srbije Siniša Mali.

 

 

 

Predviđeno je da Vučić posjeti dječiji vrtić "Majka hrabrost" od 17.30 do 18.00 časova, saopšteno je iz Službe za saradnju sa medijima predsjednika Srbije.

 

 

 

Nakon toga, od 18.05 do 18.55 časova, u Radničkom domu je planiran sastanak Vučića sa načelnicima opština, poslanicima u Parlamentarnoj skupštini BiH i delegatima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH.

 

 

 

U 19.00 časova Vučić će prisustvovati Akademiji "Krajino moja", koja je posvećena stradanju i progonu Srba iz zapadnokrajiških opština.

 

 

 

Akademiju, od 19.00 časova, možete pratiti na programu Alternativne televizije i ATV portalu.

 

 

 

(foto ATV/avaz)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.