Obilježavanje 20 godina od početka bombardovanja

Dodik: Od onih koji su nas bombardovali mrži su mi samo ovi koji ih opravdavaju

  • 24.03.2019. 20:46

Povodom obilježavanja 20 godina od početka bombardovanja SR Jugoslavije, na centralnom obilježavanju u Nišu obratio se i srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik i poručio da su mu od onih koji su bombardovali Srbiju mrži samo oni koji ih opravdavaju, a među nama su.

"Stravična stradanja i bombardovanje Srbije i Republike Srpske bio je dio zločinačkog plana NATO-a i zapadnih zemalja. Oni su srpski narod svrstali na margine i od nas napravili neprijatelje", poručio je Dodik i dodao da su htjeli napraviti štetu od koje se Srbi neće oporaviti.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH je poručio i da njihove vojnike, generale, političare i sve zločince ne procesuiraju međunarodni sudovi, nego je to ostavljeno samo Srbima.

"Agresija je bila planirana i dalje traje. Kad vidimo muškarce bez kose i djevojčice koje neće moći pletenice da spletu, onda znamo da ta agresija traje", poručuje Dodik.

Dodik poručuje da su kroz propagandu htjeli da nas pripreme za akciju prema nama. Sve što su radili pokušali su unaprijed da se opravdaju.

"Nisam od onih koji će im oprostiti i neću preći preko toga. I kada budem običan čovjek, imaću u sebi neoprostivo i tužno sjećanje na te dane kada su nam nanijeli štetu. Tada su se svrstali na stranu naših neprijatelja. Bili su na strani Hrvata, Bošnjaka i Albanaca".

"Nije im bilo dovoljno što su podržali Oluju koja je protjerala 200 hiljada Srba iz Hrvatske, nego su morali podržati i Albance na Kosovu i protjerati još Srba". kaže Dodik.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH poručio je da se bombama politika ne mijenja, kao što se nije ni promijenila.

"Neka su prokleti svi oni koji su donijeli odluku da ubiju Milicu Rakić!"

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.