"Učinili ste nas ponosnim"

Dodik i Cvijanovićeva čestitali Đokoviću na uspjehu

  • 27.01.2019. 13:42

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku srpskom teniseru Novaku Đokoviću povodom briljantno osvojene titule na Otvorenom prvenstvu Australije.

"Velikom pobjedom u finalu jednog od najprestižnijih teniskih turnira na svijetu još jednom ste potvrdili svoju sportsku genijalnost te pokazali da zaslužujete poziciju najboljeg svjetskog tenisera, a sve nas, koji za Vas navijamo, učinili ste ponosnim i srećnim svojim velikim povratkom u vrh svjetskog tenisa", istakao je Dodik.

On je Đokoviću poželio mnogo sportske sreće, uspjeha i da još mnogo godina gospodari svjetskim teniskim terenima.

Čestituku je uputila i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

"Upućujem Vam najsrdačnije čestitke povodom velikog uspjeha koji ste ostvarili na Otvorenom prvenstvu Australije. Sjajnom igrom i demonstracijom vrhunskog sportskog umijeća dokazali ste da istrajnost i vjera u sebe daju rezultate", navodi se u čestitki Cvijanovićeve.

Ona je naglasila da je Novak Đoković osvajanjem sedme titule na ovom prestižnom takmičenju obradovao brojne ljubitelje tenisa i sve svoje vjerne navijače u Republici Srpskoj, te da je još jednom potvrdio da je najbolji teniser na svijetu, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

“Želim Vam puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i puno sreće”, navodi Cvijanovićeva u čestitki.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je Australijan open, pobijedivši u finalu Španca Rafaela Nadala rezultatom 3:0, po setovima 6:3, 6:2, 6:3.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.