Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik čestitao Trampu Dan nezavisnosti

  • 03.07.2019. 11:17

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je iskrene čestitke predsjedniku SAD Donaldu Trampu i građanima SAD povodom nacionalnog praznika – Dana nezavisnosti.

Dodik je naglasio da je donošenje Deklaracije o nezavisnosti 4. jula 1776. godine, kojom je proglašena nezavisnost od Velike Britanije, od velikog značaja ne samo za SAD, već i za sve ljude koji poštuju trajne civilizacijske vrijednosti kao što su sloboda, jednakost, pravo na život i demokratski poredak, saopšteno je iz kabineta srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

"Želim da Vam prenesem i moju želju kao predsjedavajućeg Predsjedništva BiH da gradimo iskrene odnose sa SAD, poštujući Vas i Vašu politiku da se ne miješate u unutrašnje stvari drugih zemalja i da podržavate doktrinu patriotizma u cijelom svijetu, čime pokazujete svoju opredjeljenost i podršku slobodnom izražavanju volje svih građana", istakao je Dodik u čestitki.

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH izrazio je uvjerenje da će SAD i BiH nastaviti da razvijaju bilateralnu saradnju i odnos koji će doprinijeti prosperitetu i stvaranju dugoročne stabilnosti na području Zapadnog Balkana.

"Uz iskreno uvažavanje, upućujem Vam iskrene čestitke u ime građana BiH i u svoje ime, uz želju za dalji prosperitet SAD i blagostanje svih njenih građana", navodi se u čestitki.

Dan nezavisnosti SAD je državni praznik, kojim se slavi donošenje Deklaracije o nezavisnosti 4. jula 1776. godine, kojom je proglašena nezavisnost od Velike Britanije.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.