Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik čestitao novu 2020. godinu

  • 01.01.2020. 10:19

 Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH povodom nove 2020. godine, sa željom da bude bolja i uspješnija od prethodne.

Dodik je poželio svima u 2020. godini, prije svega, dobro zdravlje, radost, mir i porodičnu sreću, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Želim da 2020. godina bude bolja i uspješnija za sve nas u BiH i da nam donese međusobno razumijevanje, prosperitet i ekonomski razvoj", istakao je srpski član Predsjedništva BiH.

On je izrazio uvjerenje da će novoformirana vlast na nivou BiH ostvariti neophodnu saradnju sa vlastima u Republici Srpskoj i FBiH kako bi svi zajedno svojim radom i zalaganjem omogućili bolji život svakog čovjeka, radnika, penzionera, kao i omladine i djece koja su budućnost svake zemlje.

"Očekujem da ćemo zajedničkim radom ostvariti poboljšanje životnog standarda svih građana u novoj 2020. godini. U tom uvjerenju svima želim srećnu i usješnu Novu 2020. godinu", naglasio je Dodik.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)