Srpski član Predsjedništva BiH

Dodik čestitao Narodnoj partiji i Sebastijanu Kurcu izbornu pobjedu

12:27, 30.09.2019.
Izvor: Srna
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Narodne partije Austrije Sebastijanu Kurcu pobjedu na prijevremenim parlamentarnim izborima u ovoj zemlji.

"Povjerenje građana Austrije koje je ukazano Vama i Narodnoj partiji na ovim izborima, rezultat su Vašeg dosadašnjeg predanog rada i uspješne politike partije", istakao je srpski član Predsjedništva BiH.

Dodik je izrazio nadu da će Kurc i Narodna partija nastaviti da vode Austriju putem prosperiteta, daljeg napretka i uspjeha, kao i jačanje saradnje sa zemljama Balkana, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

"Takođe, vjerujem da će biti nastavljena saradnja BiH i Austrije na obostrano zadovoljstvo, a na dobrobit i u interesu naših naroda što će doprinijeti boljim političkim i ekonomskim odnosima", istakao je Dodik u čestitki.

Srpski član Predsjedništva BiH poželio je Narodnoj partiji i Kurcu uspjeh u daljem radu, kao i ličnu sreću i zadovoljstvo.

Na jučerašnjim prijevremenim parlamentarnim izborima u Austriji Narodna partija osvojila je više od 37 odsto glasova i ostvarila ubjedljivu pobjedu.