Četiri nova slučaja zaraze u Brčkom

  • 06.07.2020. 14:15

U Brčkom su potvrđena četiri nova slučaja zaraze virusom korona, od kojih su tri lica muškog pola i nalaze se na Odjeljenju brčanske Bolnice za pacijente zaražene kovidom-19, saopšteno je iz Štaba za zaštitu i spasavanje distrikta.

Riječ je o muškarcima od 26 godina, 52 i 58 godina, dok je četvrto lice sedamdesetdvogodišnja žena i ona se nalazi u kućnoj izolaciji i dobrog je zdravstvenog stanja.

U Brčkom je trenutno 10 lica zaraženo virusom korona, od kojeg se do sada oporavilo 20 lica, a petoro ih je ranije preminulo.

Na Odjeljenju brčanske bolnice za kovid pacijente smješteno je šest lica, dva lica su mlađe, a tri srednje dobi, dok je jedno lice starije.

Dva pacijenta su sa teškom i srednje teškom kliničkom slikom, dok njih četvoro imaju lakšu kliničku sliku.

Do sada su testirana 1.182 lica, negativan test imalo je njih 1.125, a rezultate čekaju 22 lica.

Pod zdravstvenim nadzorom nalaze se 92 lica, navedeno je u saopštenju.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина