Poslanik SNSD-a u PD parlamenta BiH

Bogdanić se oporavio od virusa korona

  • 20.08.2020. 20:57

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Dragan Bogdanić oporavio se od virusom korona i sutra se vraća redovnim radnim obavezama, nakon negativnog testa i isteka perioda izolacije.

Bogdanić je izrazio zahvalnost osoblju Univerzitetskog-kliničkog centra Republike Srpske na požrtvovanosti i pažnji prema pacijentima koji su se liječili u ovoj zdravstvenoj ustanovi od virusa korona.

– Takođe, dugujem zahvalnost i kolegama u Domu zdravlja u Tesliću i Bolnici u Doboju koji su veoma brzo postavili dijagnozu i počeli sa mojim liječenjem – istakao je Bogdanić u izjavu za Srnu.

On je naglasio da su svi zaposleni u ovim zdravstvenim institucijama heroji Republike Srpske u pravom smislu riječi i treba da svi budemo ponosni na njih, njihovu stručnost, snagu, volju i želju da pomognu svakom pacijentu u ovo vrijeme pandemije.

Bogdanić je još jednom pozvao građane Republike Srpske da poštuju preporučene mjera zaštite s ciljem sprečavanja širenja virusa korona, te na taj način zaštite sebe i druge.

Dragan Bogdanić je 7. avgusta hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci nakon što je bio pozitivan na virus korona.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)