Demobilisani borci

Blokirali raskrsnicu u Sarajevu, nasrnuli na automobil koji je probio barikadu VIDEO

  • 26.07.2018. 16:35

Demobilisani borci, koji su se danas okupili pred zgradom Parlamenta FBiH zbog sjednice Doma naroda na kojoj bi se trebalo raspravljati o Prijedlogu zakona o pravima demobilisanih branilaca i članova njihovih porodica, blokirali su raskrsnicu na Skenderiji.

Nakon blokade raskrsnice je došlo do incidenta, kada je jedan od vozača pokušao nasilno proći kroz okupljene demonstrante. Tom prilikom su oni fizički nasrnuli na automobil.

Jedan od demonstranata koji su blokirali raskrsnicu se predstavio kao Jasmin Kahvedžić iz Gračanice, koji je, uzvikujući na razglas psovke i prijetnje upućene policijskim službenicima, kazao da je on organizator današnjih protesta.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм