Savjet ministara

Bez saglasnosti o odlukama o uslovima za ulazak stranaca i vizama

  • 31.05.2021. 15:16

SARAJEVO - Savjet ministara danas u drugom krugu glasanja nije podržao izmjene i dopune odluke o propisivanju dodatnih uslova za ulazak stranaca u BiH, izmjene i dopune odluke o vizama, a nije postignut konsenzus ni u vezi sa donošenjem odluke o obaveznoj primjeni preferencijalnog tretmana domaćeg u postupku javnih nabavki.

Savjet ministara, sa osam glasova "za" i dva "protiv", u drugom krugu glasanja nije donio odluku o izmjenama i dopunama odluke o propisivanju dodatnih uslova za ulazak stranaca u BiH, koju je predložilo Ministarstvo bezbjednosti, saopšteno je iz Savjeta ministara.

Na vanrednoj sjednici, Savjet ministara sa sedam glasova "za" i tri glasa "protiv", nije u drugom krugu glasanja donio odluku o izmjeni i dopunama odluke o vizama, koju je predložilo Ministarstvo inostranih poslova.

U drugom krugu glasanja, uz sedam glasova "za" i tri "protiv", Savjet ministara nije postigao konsenzus u vezi sa donošenjem odluke o obaveznoj primjeni preferencijalnog tretmana domaćeg u postupku javnih nabavki.

Тагови: