Član Glavnog odbora SNSD-a

Žunić: Tendenciozno pisanje pojedinih medija, SNSD i Dodiku stalo do imidža i razvoja Banjaluke

  • 16.11.2020. 20:43

Član Glavnog odbora SNSD-a Igor Žunić izjavio je Srni da su pojedini mediji tendenciozno i potpuno pogrešno prenijeli današnju izjavu lidera SNSD-a Milorada Dodika kada je riječ o razvoju Banjaluke.

"Pojedini mediji su, bez imalo profesionalne i moralne odgovornosti, naveli da je Milorad Dodik na današnjoj konferenciji za novinare prijetio i građanima Banjaluke. To je apsolutna laž. Čak i sinoć, nakon što su saopšteni izborni rezultati, predsjednik Dodik je čestitao svim izbornim pobjednicima i naglasio da naša partija uvijek poštuje izbornu volju birača", naglasio je Žunić.

On je podsjetio da je lider SNSD-a i danas rekao da će skupštinska većina u Banjaluci, predvođena SNSD-om, nastaviti da sprovodi politiku jačanja i promocije svih vrijednosti i Banjaluke i Republike Srpske.

"Predsjednik naše partije je posebno naglasio da je skupštinskoj većini u Banjaluci stalo da grad funkcioniše i da se sačuva njen dobar imidž. Isto tako, naglasio je da će skupštinska većina podržati realizaciju predizbornih obećanja Draška Stanivukovića koja su za dobrobit svih stanovnika Banjaluke, a među kojima je i besplatan javni prevoz za učenike i penzionere", naglasio je Žunić.

On je rekao da jeste iznenađenje, ali i razočaranje da kandidat SNSD-a Igor Radojičić nije dobio podršku svojih sugrađana, uprkos tome što je vlast u Banjaluci, predvođena SNSD-om, skoro dvije decenje maksimalno ulagala u Banjaluku i napravila moderan grad sa svim neophodnim sadržajima potrebnim za život današnjeg čovjeka.