Bolji uslovi za rekreativce

Završena nova trim staza uz Vrbas

09:41, 24.06.2019.
Izvor: ATV
Thumbnail
Na radost brojnih rekreativaca, završena je gradnja nove trim staze uz šetalište pored Vrbasa, na potezu od mosta Venecija do Rebrovačkog mosta, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Thumbnail

Gradonačelnik Igor Radojičić, koji je obišao novoizgrađenu stazu uz jedno od najpopularnijih šetališta, kazao je da je najvažnije da su rekreativci na jednom potezu, gdje inače treniraju, sada dobili bolje uslove.

"Ovo je jedan dio onoga što radimo na širem potezu grada, sa rekreativcima i za rekreativce, od Banj brda, Trapista, Parka 'Mladen Stojanović' i drugih lokacija. Na ovom potezu između dva mosta, nalazi se i teretana na otvorenom tako da je to sada jedna prirodna cjelina za rekreaciju", istakao je Radojičić.

Thumbnail

Radove za koje je izdvojeno oko 75.000 KM, uspješno je izvelo preduzeće "MKR Kremenović". Podlogu nove trim staze čini prirodni materijal – tzv. malč, koji je već upotrebljavan na trim stazi u Parku "Mladen Stojanović".

Thumbnail

Predsjednik Atletskog kluba invalida „Vrbas“ Duško Tadić rekao je da je ovaj novi prostor za rekreaciju značajan za građane koji se rekreativno bave trčanjem ili šetaju.

"Ujedno, ovo je promocija zdravog načina života i radujemo se novim sličnim projektima sa Gradskom upravom", zaključio je on.