"Eko toplane"

Uredna isporuka toplotne energije

15:43, 25.03.2020.
Izvor: Srna
Thumbnail
Iz preduzeća "Eko toplane" iz Banjaluke saopšteno je da se uredno isporučuje toplotna energija uprkos brojnim problemima u vanrednoj situaciji prouzrokovanoj pandemijom virusa korona.

U saopštenju ističe da je za ovo preduzeće, kao i za sve davaoce komunalnih usluga i ostale privredne subjekte, ovo veoma težak period u kojem se vodi bitka sa problemima u vezi sa likvidnošću, organizacijom lanca snabdijevanja, kao i samom proizvodnjom i isporukom toplotne energije na području Banjaluke.

"Bez obzira na sve probleme sa kojima se suočavamo, ulažemo maksimalne napore kako bi sistem daljinskog grijanja funkcionisao u vanrednim okolnostima", navodi se u saopštenju.

Iz "Eko toplana" ističu da su, u skladu sa naredbama nadležnih institucija, na vrijeme uveli sve potrebne mjere i ograničenja koja se odnose na socijalne kontakte, unutrašnju organizaciju i zaštitu zaposlenih.

"Vjerujemo da ćemo uz maksimalna zalaganja i razumijevanje svih zaposlenih u "Eko toplanama", nadležnih institucija i cijenjenih korisnika zajedno prevazići ovu teško situaciju koja nas je zadesila i odgovornim i samosvjesnim ponašanjem svakog pojedinca izaći kao pobjednici", poručili su iz ovog preduzeća.