Petrićevac

Umjesto mještana, na protestima nekolicina čelnika PDP-a

  • 03.10.2019. 11:00

Draško Stanivuković, poslanik PDP-a, doživio je fijasko na Petrićevcu, gdje i živi, nakon što se na gromoglasno najavljivanom protestu protiv zatvaranja Ljevčanske ulice okupilo svega nekoliko funkcionera PDP-a.

Stanivuković je, posredstvom Savjeta mjesne zajednice Petrićevac, koju vodi aktivista PDP-a i sin odbornika ove partije u gradskom parlamentu Zoran Savanović, juče pokušao da organizuje proteste na Petrićevcu, zbog zatvaranja jedne ulice u ovom naselju, u kojoj je bio privremeno onemogućen saobraćaj usljed izvođenja radova na izgradnji saobraćajnice u pravcu Motika. I pored brojnih poziva putem društvenih mreža i ličnog pozivanja komšija, Stanivukovićevom pozivu odazvalo se svega nekoliko njegovih najbližih saradnika i funkcionera PDP-a.

"Umjesto mještana, na skupu se okupilo desetak ljudi, među njima istaknuti funkcioneri PDP-a Jovo Savanović, Saša Čekrlija, potpredsjednik Gradskog odbora PDP-a, Ivan Begić, predsjednik Mladih PDP-a, i još nekoliko aktivista koje Stanivuković vodi na sva okupljanja", navode izvori.

Podsjetimo, gradske vlasti su juče naložile izvođaču radova na izgradnji puta za Motike da hitno deblokira prolaz kroz Ljevčansku ulicu, nakon što je neovašteno postavio fizičke barijere koje su sprečavale prolaz vozila i ometalno normalno funkcionisanje saobraćaja kroz ovu ulicu.

Gradske vlasti su ranije najavile da će uskoro uslijediti temeljna sanacija dvije ulice na Petrićevcu, koje su oštećene zbog preusmjeravanja saobraćaja usljed radova na izgradnji puta za Motike. Prema posljednjim informacijama, sanacije jedne od tih, odnosno Banijske ulice, započeće odmah po postavljanju prvog sloja asfalta na novoj saobraćajnici za Motike.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)