U SDS-u Banjaluka ne zna lijeva šta joj radi desna

  • 20.02.2021. 13:59

Koalicija PDP-SDS u Banjaluci sve je klimavija. Dok u SDS-u još čekaju raspodjelu funkcija, PDP-u se baš i ne žuri da ispoštuje predizborni dogovor.

Pored toga, u SDS-u Banjaluka je "raspad sistema", moglo bi se reći da ne zna lijeva šta joj radi desna.

Dok potpredsjednik te stranke i povjerenik za Banjaluku, Milan Radović, tvrdi da su odnosi sa PDP-om u najboljem redu i da SDS čvrsto stoji uz koalicionog partnera u gradu na Vrbasu, dajući maksimalnu podršku gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, tako ne misle svi članovi SDS-a.

Naime, jedini odbornik SDS-a u Skupštini grada Banjaluka, Aleksandar Petković, je nezadovoljan trenutnim stanjem i činjenicom da SDS, do sada, u Banjaluci nema nijedno postavljenje nakon završenih izbora.

"Očekujem od koalicionih partnera da poštuju dogovore prije izbora, jer u suprotnom mi smo jedina opozicija zajedno sa pokretom Banjaluka zove. Svjestan činjenice da samo učešćem u vlasti možete da provedete zacrtane ciljeve društvenih tokova, ali
isto tako ako niste u mogućnosti da ih provedete, morate jasno da se distancirate i javnosti kažete da ste jedina opozicija, jer ne učestvujete u kreiranju vlasti", napisao je nedavno Aleksandar Petković na društvenim mrežama.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.