Topić: Begić ne samo da nije ugostitelj nego je dužan da plati i kazne

  • 23.03.2021. 16:14

Na jučerašnjem protestu ugostiteljskih radnika u Srpskoj, koji je održan u Banjaluci, pojavili su se pojedini opozicionari, među kojima i PDP-ov Ivan Begić, pokušavajući da to okupljanje ljudi koji imaju svoju muku neprimjereno zloupotrijebe i iskoriste u političke svrhe.

O tome što se na protestima ugostitelja pojavio odbornik PDP-a Ivan Begić govorio je i češ Kluba odbornik SNSD-a Dragoslav Topić. Kako kaže, Begić ne samo da nije ugostitelj nego je dužan da plati i kazne.

"Imali smo slučaj juče ovdje ispred Palate, ispred Hrama Hrista Spasitelja, da odbornik PDP-a gospodin ugostitelj Begić, koji spominje da je vlasnik, da drži kafić Titanik, za koji svi znamo da je slagao i obmanuo javnost, jer ga ne drži već dugo. Taj kafić je zatvoreno, Begić je pritom ostao dužan novce i konobarima koji su tu radili. Ali, ono što je najbitnije da imate njega kao legalistu, a kome je danas posalto prekršajno rješenje za isticanje rekalme iznad ugostiljskog objekta. Pri tome je imao opomenu komunalne policije da ukloni istu po zatvaranju objekta, uzeo je selotep, preljepio A4 papirom. Sa prvim vjetrom papir je odletio, rekalma je i dalje ostala. Eto pozivam gospodina da se javi, preuzme prekršajni nalog i napuni budžet grada", rekao je Dragoslav Topić, šef Kluba odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka. 

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм