Foto-oprema plaćena 4.617 KM

Stanivukoviću malo jedan fotograf, pa zaposlio još jednog

  • Извор: АТВ
  • 03.08.2021. 11:56

Iako je Stanivuković tokom predizborne kampanje obećavao smanjenje administracije i uštede, ništa od toga se nije desilo.

Uštede ne idu na račun uhljeba, a koliko Stanivuković ne zna najbolje govori činjenica koliko je ljudi potrebno da ga savjetuje. I to naravno, na račun grada.

Pored mnogobrojnih savjetnika, mladom gradonačelniku je prijeko potreban i fotograf, ali, ispostavilo se da mu je jedan malo. Kako saznajemo, pored postojećeg, angažovao je još jednog i nabavio mu je profesionalnu opremu koja je građane najvećeg grada u Srpskoj koštala 4.617KM.

Ako u obzir uzmemo da je Stanivukoviću lična promocija najvažniji segment rada u Gradskoj upravi, i samo je je pitanje vremena kada će angažovati i još jednog fotografa da ga prati, fotografiše i stvara privid da se nešto, ipak, radi.

Ruku na srce, fotografi imaju pune ruke posla, gradonačelnik s druge strane, iako bi trebao imati - nema. Ne stiže od priprema za polumaratone, odlaska na more, putovanja po drugim gradovima Srpske ili možda traženja novih savjetnika.

Podsjetićemo i to da građane Banjaluke Stanivukovićev nerad košta 5.500 KM mjesečno, iako je tokom predizborne kampanje obećavao da neće primati ni marku i da će raditi „pro bono“. Takođe, nije se obistinila ni njegova predizborna najava o tome da će smanjiti funkcionerske naknade, s obzirom na to da nijednom gradskom funkcioneru, među njima i Stanivukovićevim savjetnicima, plata nije umanjena ni za jednu marku.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.