Stanivuković ponovo demantovao sebe - Zgrada ATV-a je legalna

16:25, 08.04.2021.
Izvor: ATV
Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković po ko zna koji put demantovao je sam sebe. Stanivuković je juče na pres konferenciji u Gradskoj upravi verbalno napao novinara ATV-a i tom priliko rekao da zgrada ATV-a nema sve potrebne upotrebne papire i da je nelegalna.

"Sjećate li se kada sam rekao da Vam zgrada nije legalna, to niste pisali u dnevniku. Ja pošaljem ljude iz Gradske uprave da virnu, pa kažu da je sve u redu. Pa ja pošaljem opet, pa nemate upotrebnu dozvolu", kazao je juče Stanivuković.

Već danas, gradonačelnik Banjaluke promijenio ploču.

Stanivuković je, u emisiji "Jedan na jedan" naše televizije, koja će biti emitovana večeras od 21.35, kada mu je urednik i voditelj Marin Marinković predočio sve dokaze da zgrada ATV-a ima potrebnu upotrebnu i građevinsku dozvolu rekao da on to nije tako rekao nego da su mediji pogrešno prenijeli njegove riječi.

Zgrada ATV-a, više od 3.000 kvadrata, ima građevinsku i upotrebnu dozvolu. Kupola na krovu, od 117 kvadrata ima građevinsku, ali nema upotrebnu dozvolu. Inspektorat je naložio da podnesemo zahtjev za upotrebnu, što je i učinjeno.