Stanivuković nije mogao pobiti argumente odbornika SNSD-a, pa izgubio kontrolu

  • 30.03.2021. 13:02

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković danas je na sjednici Skupštine grada u jednom momentu izgubio kontrolu te nakon neprimjerenih riječi u najvišem organu grada Banjaluka povisio ton i pokazao vidnu nervozu.

"Malo sam lud, luđi nego što mislite...Da sam tu neka picajzla, koja će ćutati na to što radite... Neću. Svaki dan ću vam ime spominjati...", zagalamio je Stanivuković u obraćanju za skupštinskom govornicom, ne birajući riječi te pokazujući manire mediokriteta, umjesto argumentovane rasprave.

Problem za gradonačelnika je nastao, jer nije mogao da pobije argumente odbornika SNSD-a da su amandmane na predloženi ovogodišnji budžet dostavili u Poslovnikom predviđenom roku.

Zaprijetio je i da će fizički, svojim tijelom, spriječiti glasanje.

"Moraće me iznositi policija, ali ne dam to...", galamio je Stanivuković te na pokušaj predsjednika Skupštine Mladena Ilića da ga smiri čak rekao "nisam ja gradonačelnik".

Da je potpuno izgubio kompas i nije dorastao funkciji prvog čovjeka najvećeg grada Srpske, Stanivuković je pokazao nakon što je za skupštinskom govornicom uputio i kletvu "dabogda dobili dijete, bilo živo i zdravo pa njemu to radite".

Ilić je Stanivukovića u nekoliko navrata upozorio da nema potrebe da pravi cirkus u Skupštini Grada, nakon čega je ipak data pauza da gradonačelnik smiri usijanu glavu, na koju su ukazivali i odbornici.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.