Mjesni odbor

Stanivuković i više od 30 članova DNS-a prelaze u SNSD

  • 28.09.2021. 14:21

Trideset i pet članova banjalučkog Mjesnog odbora DNS-a Lauš 2, napustili su ovu stranku i priključili se SNSD-u. Radi se uglavnom o članovima Organizacije mladih, među kojima je i Zoran Stanivuković koji je na proteklim lokalnim izborima osvojio više od 850 glasova.

On je izjavio da je DNS u Banjaluci imao vjerovatno najbolju organizaciju mladih, ali da se rukovodstvo stranke odreklo svih njih. 

,,Mi smo bili izvanredan tim mladih ljudi na čelu s Borivojem Obradovićem i ono što smo postigli na proteklim lokalnim izborima je nevjerovatno. Bez ičije podrške, uz otvorenu opstrukciju vrha stranke, mi smo osvojili dva odbornička mandata, za malo i tri”, poručio je Stanivuković.

Stanivuković kaže da su čekali da vide da li će im rukovodstvo stranke omogućiti da rade, ali da toga ne samo da nije bilo, već su ih i dalje potpuno ignosrisali. 

,,Rukovodstvo naše stranke nas se odreklo iz samo njima znanih razloga. Oni nemaju nikakvo pravo da osuđuju nas koji napuštamo njihovu politiku. Mi mladi iz banjalučkog DNS-a se ponovo okupljamo u jedan tim i budite sigurni da ćemo ponovo napraviti izvanredan rezultat, ovoga puta u okviru SNSD-a”, rekao je Stanivuković. 

On je dodao i to da je SNSD njihov izbor jer im je Republika Srpska na vrhu prioriteta.  

,,Samo SNSD ima kapacitet da vodi državničku politiku, da izbjegne bezbrojne zamke i prepozna loše namjere onih koji nam ne žele dobro. Oni se ne odriču nikoga ko tome može da doprinese i zato su najveća stranka”, rekao je Zoran Stanivuković.

 

(Banjalučke priče)


Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)