Najbolji skok izveo Banjalučanin

Skokovima sa Gradskog mosta otvoreno 65. "Ljeto na Vrbasu"

  • 22.07.2018. 20:00

Skokovima sa Gradskog mosta ozvaničen je početak 65. Ljeta na Vrbasu. U konkurenciji 17 skakača, zlato za najbolju "lastu" je osvojio Banjalučanin Đorđe Gajić. Drago mu je što je, nakon nekoliko pokušaja, konačno osvojio prvo mjesto u rodnom gradu.

"Sve skakaonice u regiji sam prošao. Ovo je moj grad - i mogu reći zbog treme, jedna od težih skakaonica. Tu su moji drugari, tu je moja porodica. Tu mi je nekako najteže, i sad me trema drži. Mnogo mi je drago, skačem već devet godina u Banjaluci, da sam uzeo to prvo mjesto", rekao je Đorđe.

Skokove su pratili brojni Banjalučani koji su se nagurali na obalama Vrbasa. Oni su najbolja publika, kaže Dino iz Sarajeva. Došao je da skače sa Gradskog mosta. Kaže da svoje najbolje skokove izvodi u Banjaluci.

"Meni lično odgovara Banjaluka, odgovara mi ambijent, publika i sve, po meni ja svoje najbolje skokove izvodim sa ovog mosta", priča Dino.

Narednih dana će u sklopu "Ljeta na Vrbasu" biti za svakoga ponešto - od kotlićijade, preko "zip-lajna" kojim će najhrabriji moći da pređu Vrbas viseći na sajli, do festivala elektronske muzike "Element".

"Ljeto na Vrbasu je za Banjaluku jedna velika, važna manifestacija, koja se održava od 1953. godine, a ovo je 65. u redu. Mi već godinama to uspješno organizujemo. U toku manifestacije je posjećenost uopšteno velika, ne samo naših sugrađana, nego i turista", kaže Irena Radojević, direktor Turističke organizacije Grada Banjaluka.

"Ljeto na Vrbasu" će trajati sedam dana. Jedna od najstarijih banjalučkih manifestacija će da se završi sljedeće nedjelje, trkom dajacima i "Plesom pod zvijezdama" na obali Vrbasa.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм