Siniša Vidović v.d. predsjednika GO US Banjaluka

  • 24.11.2020. 13:19

Siniša Vidović, ugledni privrednik iz Banjaluke, postavljen je za vršioca dužnosti predsjednika banjalučkog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske, nakon što je predsjednik te stranke Nenad Stevandić prihvatio ostavku Milana Petkovića na mjesto predsjednika Gradskog odbora.

Iz Ujedinjene Srpske je saopšteno da je stranka zadovoljna i ponosna zbog Petkovićevog doprinosa izbornim rezultatima u Banjaluci i Izbornoj jedinici tri, njegovim radom kao šefa pravnog tima stranke i radom na mjestu potpredsjednika Narodne skupštine Republike Srpske.

U saopštenju su odbačene sve spekulacije o navodnom Petkovićevom napuštanju stranke i naglašeno je da Petković ostaje potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima stranke, kao i da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsjednika ove političke partije.

Iz Ujedinjene Srpske ističu da je stranka sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

"Dogovori unutar Ujedinjene Srpske uvijek su bili na korist stanke, pa tako i sve što je Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske", naglašava se u saopštenju.

Milan Petković podnio je ostavku na mjesto predsjednika banjalučkog Gradskog odbora Ujedinjene Srpske zbog nezadovoljstva postignutim izbornim rezultatom u Banjaluci, ali je naveo da ostaje na mjestu potpredsjednika Ujedinjene Srpske i šefa pravnog tima te stranke. 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином