Rješenje demantuje Stanivukovića: Zgrada ATV-a ima potrebne dozvole

  • 08.04.2021. 19:43

Rješenje Odjeljenja za prostorno uređenje Grada Banjaluka demantuje tvrdnje gradonačelnika Banjaluke da je zgrada ATV-a nelegalna. Doneseno je još prije 15 godina.

Dozvoljava se korištenje i izdaje se upotrebna dozvola za poslovni objekat neto površine 4.161 metar kvadratni sa blokom za Alternativnu televiziju neto površine 3.118 metara kvadratnih i administrativnim blokom neto površine 1.042 metra kvadratna.

Pogrešno su prenesene moje riječi, pokušao je danas da se opravda Draško Stanivuković.

"To mediji samo prenesu, vidite, ja sam samo rekao nema upotrebnu dozvolu, onda znate, u brzini, ja sam samo u jednom dijelu. U redu, prenesu, znate u želji da imaju ekskluzivitet i onda se požuri", izjavio je Stanivuković.

Ovako je to juče izgledalo.

""Sjećate li se kada sam rekao da Vam zgrada nije legalna, to niste pisali u dnevniku. Ja pošaljem ljude iz Gradske uprave da virnu, pa kažu da je sve u redu. Pa ja pošaljem opet, pa nemate upotrebnu dozvolu", kazao je juče Stanivuković.

Zgrada ATV-a, više od 3.000 kvadratnih metara, ima i građevinsku i upotrebnu dozvolu. Kupola na krovu od 117 kvadrata ima građevinsku, ali ne i upotrebnu dozvolu. Inspekcija je naložila ATV-u da podnese zahtjev za upotrebnu dozvolu - što je i učinjeno.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.