OŠ "Aleksa Šantić" u Drakuliću

Rekonstrukcija pri kraju, uskoro u novom ruhu

  • 31.08.2018. 14:16

Radovi na rekonstrukciji krova u područnoj OŠ "Aleksa Šantić" u Banjalučkom naselju Drakulić skoro pa su završeni. Sredstva u iznosu od 16 hiljada maraka za sanaciju obezbijedilo je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Pomoćnik Ministra prosvjete i kulture Radmila Kocić-Ćućić danas je obišla područnu školu kako bi vidjela kako napreduju radovi.

"Kontinuirano radimo na obnovi objekata u kojima se odvija vaspitno-obrazovni proces. Recept za dobru školu je da se uključe roditelji, radnici i da Ministarstvo pomogne na najbolji mogući način", poručila je Radmila Kocić-Ćućić.

Područnu školu pohađa 58 đaka, u ovoj godini upisalo se 17 prvačića više nego prethodne, kaže Direktor OŠ "Aleksa Šantić", Svjetlana Radusin.

Krov koji je prokišnjavao zamijenjen je novim, promijenjeni su oluci i gromobranske instalacije. Početkom godine u školi su otvorene i prostorije za produženi dnevni boravak đaka i poboljšano je grijanje.

U Republici Srpskoj u ovoj godini izvode se sanacioni radovi na školskim objektima u vrijednosti 800 hiljada KM.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.