Gradonačelnik Banjaluke

Radojičić za ATV: Ove godine krsnu slavu proslavljamo u skromnom obliku

  • 28.05.2020. 09:19

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić kazao je da se krsna slava grada ove godine proslavlja u skromnom ambijentu povodom novonastale situacije sa virusom korona, te se osvrnuo na trenutnu epidemiološku situaciju, koja je, kako kaže, zadovoljavajuća.

"Srećna slava Banjalučanima, ali i prijateljima u Beogradu, Nevesinju i Istočnom Sarajevu. Zbog epidemije redukovan je program. Nemamo ni slavski ručak, kao što nismo slali pozivnice prijateljima. U minimalnom obliku ćemo proslaviti, nakon liturgije ide litija oko hrama", izjavio je za ATV Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

On se osvrnuo i na trenutnu epidemiološku situaciju povodom virusa korona u Republici Srpskoj. 

"Nadam da smo na izlaznoj fazi. Prema posljednim podacima, epidemija se smiruje. Manji je broj aktivnih ali i teških slučajeva. Polako se vraćamo u život. Banjaluka izlazi iz krize, ali i cijela Republika Srpska", dodaje Radojičić.

Zvaničnici Srpske čestitali su gradonačelniku Igoru Radojičiću i građanima Banjaluke krsnu slavu, sa željom da Banjaluka nastavi put razvoja i prosperiteta.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић