Gradonačelnik Banjaluke

Radojičić: U pripremi rebalans gradskog budžeta

  • 02.07.2020. 16:48

Iduće sjednica Skupštine grada biće održana krajem avgusta ili početkom septembra ove godine, odlučeno je na današnjoj sjednici skupštinskog Kolegijuma.

Gradonačelnik Igor Radojičić objasnio je da su u opticaju bila dva termina za sljedeću sjednicu gradskog parlamenta, u zavisnosti od mogućnosti da se pripremi rebalans gradskog budžeta.

"S obzirom na to da nije realno da tokom ovog mjeseca pripremimo rebalans budžeta pošto je, zbog ekonomskih posljedica epidemije korona virusa, situacija sa finansijama i dalje neizvjesna, odlučili smo da sačekamo kraj avgusta kako bismo pripremili kvalitetan dokument i iznijeli ga pred Skupštinu grada", kazao je Radojičić.

Predsjednik Skupštine grada Banje Luke, Zoran Talić, rekao je da gradski parlament ide na redovnu ljetnju pauzu.

"Kolegijum bi trebalo da se sastane sredinom avgusta kako bismo utvrdili teme i dnevni red za 41. sjednicu, kao i tačan datum ove sjednice, čija će centralna tema svakako biti rebalans gradskog budžeta. U novembru nas očekuju lokalni izbori i mi ćemo nastojati da u zadatim rokovima ispštujemo plan rada skupštine u ovom mandatu", zaključio je Talić.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.