Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a

Radojičić: Banjaluka ide dobrim putem

  • 28.06.2020. 19:30

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor ocijenio je da je koalicija, koja je danas potpisala sporazum o saradnji, objedinjena oko koncepta da Banjaluka bude regionalni centar.

"Banjaluka ide dobrim putem. Okupili smo se oko koncepta da ovo bude moderan evropski grad sa razvijenim sportom, kulturom, visokom zaposlenošću i riješenim komunalnim problemima", rekao je Radojičić novinarima.

On je dodao je ova kolaicija objedinjena oko koncepta da Banjaluka bude ponosan glavni grad Republike Srpske u koji će gledati sve lokalne zajednice.

Radojičić je istakao značaj Vidovdana u srpskoj tradiciji i istoriji, te dodao da ljudi na Vidovdan obično pozivaju na slogu i na jedinstvo.

On je rekao da se danas iz Banjaluke šalje poruka sloge, budući da je objedinjeno 10 političkih partija oko Banjaluke.

"Okupljanje za Banjaluku je u stvari naš zajednički program. Radili smo prethodne četiri godine u jednom manjem formatu sa manje partija nego što ih je danas okupljeno na programu koji se zvao `Banjaluka 2025`. Uradili smo mnogo, a posla ima još više. Ovdje smo okupljeni dalje da mijenjamo, da gradimo i da to traje", istakao je Radojičić.

Radojičić je potpisao koalicioni sporazum sa predsjednicima gradskih odbora DEMOS-a, NDP-a, DNS-a, SP-a, Ujedinjene Srpske, SPS-a, Partije ujedinjenih penzionera, Poligraf-a i Prve Srpske demokratske stranke.

Potpisivanju sporazumu prisustvovali su lider SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici DEMOS-a Nedeljko Čubrilović, Socijalističke partije Petar Đokić, NDP-a Drgana Čavić, Socijalističke partije Republike Srpske Goran Selak.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок