Gradska uprava

Radno vrijeme u četvrtak, 21. novembra

  • 18.11.2019. 15:12

Na Dan uspostavljanja Opšteg okvirnog sporazuma za mir u BiH - 21. novembra, koji je republički praznik i neradni dan u Republici Srpskoj, biće dozvoljen rad od 8.00 do 13.00 časova trgovinama mješovite robe, mesnicama, cvjećarama, te frizerskim i kozmetičkim salonima u Banjaluci, saopšteno je iz Gradske uprave.

Zaključak je donio gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić na zahtjev Zanatsko-preduzetničke komore banjalučke regije koja je izrazila potrebu za radom u četvrtak s ciljem zadovoljavanja povećanih potreba građana za robom široke potrošnje, te za uslugama frizera i salona za uljepšavanje.

U saopštenju se navodi da Gradska uprava neće raditi 21. novembra.

U četvrtak, 21. novembra navršavaju se 24 godine od kada je u američkoj bazi Rajt Peterson u Dejtonu parafiran Dejtonski mirovni sporazum, čime je okončan rat u BiH i uspostavljen njen ustavnopravni poredak. Dejtonskim sporazumom stvorena je državna zajednica BiH sastavljena od dva entiteta - Republike Srpske i FBiH.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.