Gradska uprava

Prijem za Milana Mandarića

  • 13.10.2018. 14:37

Zamjenik gradonačelnika Banje Luke Srđan Amidžić sa saradnicima upriličio je prijem za Milana Mandarića, vlasnika ljubljanskog Fudbalskog kluba Olimpija, koji danas igra prijateljsku utakmicu sa banjalučkim Borcem.

U srdačnom i prijateljskom razgovoru, zamjenik Amidžić poželio je Mandariću dobrodošlicu i ugodan boravak u našem gradu, ističući značajnom za Borac, a i grad, posjetu vlasnika šampiona Slovenije i nekadašnjeg vlasnika više engleskih fudbalskih klubova.

Kako je istakao, Mandarić je čovjek koji je ostavio veliki trag na svjetskoj fubalskoj sceni, prije svega u Engleskoj i Francuskoj, a danas Sloveniji.

"Kada je riječ o Banjoj Luci, ovdje je realizovao značajne projekte u privredi, posebno u oblasti finansija i zato mi kao Grad, treba da mu budemo zahvalni na tome", rekao je Amidžić.

Tokom prijema u Gradskoj upravi, Mandarić je rekao da je rado podržao ideju da Olimpija i Borac odigraju prijateljsku utakmicu.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam u Banjoj Luci, gradu koji mi je ostavio velike uspomene. Prije sedam ili osam godina kada sam boravio ovdje u jednom poslovnom projektu i kada sam došao u situaciju da postoji mogućnost da dođem ovdje u prijateljsku posjetu na fudbalskom nivou, jako sam se obradovao i srećan sam što sam tu. Nadam se da će biti još prilike za posjetu", rekao je Mandarić.

Današnjem prijemu prisustvovao je i predsjednik FK Borac Vico Zeljković.

Utakmica između Borca i Olimpije biće odigrana danas u 15 časova na Gradskom stadionu.

"Publika u Banjoj Luci će imati priliku da uživa u vrhunskom fudbalu jer je ljubljanska Olimpija redovan učesnik evropskih takmičenja", poručili su iz Borca.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм