"Pratite stanje i na moj znak..." - Stanivuković ne krije da je spreman na haos, daje isntrukcije građanima

  • 31.03.2021. 12:09

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković više i ne krije da je spreman i na haos, ukoliko nešto nije onako kako on misli da bi trebalo.

"Pratite stanje i na jedan znak.".., rekao je danas Stanivuković okupljenim građanima uoči današnje sjednice Skupštine Grada i pucnuo prstima pokazujući znak na koji misli.

Građani sve više uviđaju da su cirkus i rijaliti očito jedini ambijent u kojem može da funkcioniše ovaj mladić, dok već četiri mjeseca njegovog mandata uzalud na bitne odluke čekaju brojni budžetski korisnici.

Osim što je potvrdio da je organizator okupljanja građana, koji time krše zakone i odluke Republike Srpske, Stanivuković je pokazao da je spreman za anarhiju, sve s ciljem da „progura” budžet u kojem neće biti podrže za zdravstvene radnike, porodilje, borce, penzionere, ugostitelje...

Da dva dana ne štedeći troši novac budžetskih korinsika jalovim raspravama, galamom, uvredama, pa i kletvama, upozorili su čak i odbornici iz njegovog PDP-a u Skupštini Grada.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)