Centar za razvoj poljoprivrede i sela

Poziv poslovnim subjektima iz oblasti trgovine, prehrane i pružanja usluga sa teritorije grada Banja Luka

18:00, 02.04.2020.
Centar za razvoj poljoprivrede i sela Banja Luka poziva menadžere prehrambenih trgovačkih lanaca, vlasnike trgovina prehrambenim proizvodima, klaonice, mesnice, diskonte, otkupne stanice i dr. čija se djelatnost odvija u vrijeme vanredne situacije da, posredstvom Centra za razvoj poljoprivrede i sela, dobiju informacije o vrstama i količinama poljoprivrednih proizvoda kojima raspolažu poljoprivredni proizvođači - prerađivači sa teritorije Grada Banja Luka.

Centar će od poljoprivrednih proizvođača prikupiti sve informacije o trenutnim tržišnim viškovima proizvoda na poljoprivrednim gazdinstvima i pomoći poslodavcima da ostvare kontakte sa poljoprivrednicima. 

Ova aktivnost Centra za razvoj poljoprivrede i sela usmjerena je sa ciljem da pruži pomoć i podršku poljoprivrednim proizvođačima banjalučke regije oko otkupa i plasmana njihovih proizvoda.

"U isto vrijeme želimo pomoći poslodavcima iz ovih oblasti na snabdjebanju svojih objekata domaćim proizvodima, smanjenju ovisnosti od otežanog uvoza, i na taj način ujedno zaustaviti nepotreban odliv kapitala iz Banja Luke i Republike Srpske. Sve dodatne informacije možete dobiti, svakog radnog dana, od 08:00 časova do 15:00 časova, putem brojeva telefona:

    051/433-621
    051/433-636
    051/433-635
    051/433-623

ili putem e-maila

[email protected]".