Vrijednost 160 hiljada

Ponovljen tender za vrtić na Starčevici

  • 26.10.2018. 13:22

U nastojanju da se smanje liste čekanja i da što veći broj djece dobije priliku za adekvatno predškolsko obrazovanje, gradske vlasti ponovile su tender za rekonstrukciju još jednog poslovnog prostora za potrebe novog vrtića.

Riječ je o poslovnom prostoru u vlasništvu grada u naselju Starčevica, u Ulici Prve krajiške brigade narodne odbrane broj jedan, koji je donedavno koristila Gradska razvojna agencija. 

Kako su naveli iz resornog Odjeljenja za komunalne poslove, re­kon­stru­kci­ja ovog prosto­ra na Star­če­vi­ci već je trebalo da počne, ali je prolongirana zbog neuspješnog ten­dera za izbor fir­me ko­ja bi bi­la za­du­že­na za taj po­saoU resornom odjeljenju navode da je tender poništen iz formalnih razloga, jer je uočena greška u prijavi ponuđača. 

-Tender je poništen iz formalnih razloga, jer je uočena greška u prijavi ponuđača. Juče smo ponovili postupak i očekujemo da do kraja godine uspješno i okončamo realizaciju ovog pro­je­kta  – rekli su u resornom odjeljenju.

Procijenjena vrijednost radova je oko 160.000 KM, a prema planu novi prostor biće pri­la­go­đen po­tre­ba­ma bo­rav­ka oko 60 ma­li­ša­na.Na radost roditelja i djece nedavno su otvorena dva nova vrtića u naseljima Obilićevo i Rosulje, koji se, takođe, nalaze u preuređenim gradskim poslovnim prostorima. 

Na radost roditelja i djece, nedavno su otvorena dva nova vrtića u Obilićevu i Rosuljama. I ovdje je riječ o gradskim poslovnim prostorima, koji su preuređeni za smještaj mališana.

Takođe, u toku su radovi na proširenju vrtića „Bubamara“ u Obilićevu, što će otvoriti prostor za prijem još 25 mališana u ovoj predškolskoj ustanovi. Ovo je donacija „Delta holdinga“, vrijedna 33.000 evra.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.