Gradska uprava

Počela obnova objekta Mjesne zajednice Rosulje

  • 30.11.2018. 16:00

Dotrajali objekat Mjesne zajednice Rosulje, koji se nalazi u Parku Mladen Stojanović, uskoro će biti obnovljen, u okviru zajedničkog projekta Grada Banje Luke i Razvojnog programa UN-a (UNDP).

Građevinci su ovih dana započeli sa radovima, a u prvoj fazi sanacije će biti zamijenjena dotrajala stolarija. Prema riječima Dejana Tihonova iz Savjeta MZ Rosulje, nakon obnove stolarije, u drugoj fazi ih očekuje obnova krovne konstrukcije. On ističe da će za savjet, ali i sve građane, nove prostorije značiti mnogo, jer će uslovi za rad biti dosta bolji.

"Generalno, na ovoj lolaciji, u Parku Mladen Stojanović u posljednje vrijeme je učinjeno mnogo toga, od novog dječijeg igrališta, trim-staze, pa sve do novih terena za košarku, rukomet i mali fudbal", rekao je Tihonov.

U okviru istog projekta, u Rosuljama su ranije obnovljeni mokri čvorovi i svlačionice u OŠ "Aleksa Šantić".

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.