Otvorena tri javna poziva iz oblasti sporta

  • 02.09.2020. 13:05

Odjeljenje za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport, objavilo je tri javna poziva za sufinansiranje programskih aktivnosti i projekata, kao i organizaciju sportskih takmičenja i manifestacija sportskih organizacija za 2021. godinu.

Riječ je o sljedećim javnim pozivima, koji će biti otvoreni u narednih mjesec dana:

- Javni poziv za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u Osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2021. godinu.

- Javni poziv za učešće u Posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2021. godinu.

- Javni poziv za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i od značaja za grad Banjaluku u okviru Programa razvoja sporta grada Banja Luka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2021. godinu.

Iz resornog odjeljenja ističu da zbog epidemiološke situacije i same specifičnosti oko organizacije takmičenja u prvoj polovini 2020. godine, sportske organizacije koje se prijavljuju na Osnovni program sufinansiranja programskih aktivnosti – dostavljaju rezultate, tako što same biraju period za koji će dostaviti rezultate, odnosno onaj period koji je za njih prihvatljiviji.

Dakle, sportske organizacije mogu da odaberu samo jedan od ponuđenih perioda, za koji će dostaviti rezultate ostvarene u tom periodu:

– od 1. jula 2018. godine do 1. jula 2019. godine ili

– od 1. jula 2019. godine do 1. jula 2020. godine.

"Bitno je istaći da sportske organizacije ne mogu prijavljivati ostvarene sportske rezultate u oba predložena perioda niti prijavljivati naizmjenične rezultate u oba predložena perioda bodovanja ostvarenih sportskih rezultata", zaključili su iz odjeljenja.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина