Banjaluka

Otvoren Festival za djecu "Prokids"

  • 04.10.2019. 19:41

Dječiji smijeh, omiljeni likovi iz crtanih filmova, kočije,  muzika sve to moglo se vidjeti na drugom po redu Prokids festivalu u Banjaluci.

Svečanim defileom u kome su učestvovali i oni najmlađi ozvaničen je početak trodnevne zabave ali i edukativne priče. Mališani su oduševljeni sadržajem koji je kompanija Prointer pripremila. 

- Najviše mi se sviđa onaj brod što se klima i što se ljulja

- Sviđaju mi se klovnovi i ovi maskirani ljudi. 

- Sviđa mi se sve, kažu djeca.

Koncept "Progalaktičkog univerziteta" ima za cilj da  kroz igru i zabavu predstavi značaj sporta, nauke i tehnologije, umjetnosti i zdrave ishrane. Sve to ima klučnu ulogu u odrastanju svakog djeteta. 

"Imamo brojne aktivnosti ovdje na Kraševom parkingu, kao što možete da vidite iza mene imaju galaktičke planete koje se bave naukom, tehnologijom, sportom ali i zabavom", kaže Mirjana Jukić - PR Prokids festivala.

Festival je organizovan u susret Međunarodnoj sedmici djeteta. Najmlađi će uživati u muzičkim i plesnim nastupima dječijih zvijezda, školi glume, radionicama, trampolini, mađioničarima i akrobatama. PR menadžer kompanije Prointer Vlatko Vukotić, kaže da im je zadovoljstvo što ta kompanija može da podrži i organizuje ovakav festival za djecu i da im je dječiji osmijeh pokazatelj da su uspjeli. 

"Zadovoljstvo je kompanije Prointer da po drugi put može da organizuje ovaj festival za djecu jer na neki način kao društveno odgovorna kompanija stalno se trudimo da pored naučnika i pored sportista i naše najmlađe usrećimo. Današnja slika je pokazatelj da smo već uspjeli", kaže Vlatko Vukotić-PR marketing menader kompanije "Prointer".

Prokids festival trajaće do nedjelje, a svoja vrata otvara od 12 do 18 časova. Svi događaji i aktivnosti na festivalu za sve posjetioce  su besplatni.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином