Od 24. juna do 18. avgusta

Od ponedjeljka ljetnji red vožnje

  • 21.06.2019. 15:47

Kao i prethodnih tako i ove godine, završetkom školske godine i početkom sezone godišnjih odmora stupa na snagu ljetnji režim održavanja radova vožnje. Organizacija sistema javnog prevoza putnika na području grada funkcioniše, kao i u svim ostalim gradovima poput Beograda, Zagreba, Novog Sada, Ljubljane i drugih, sa dva režima održavanja reda vožnje, i to zimskim i ljetnim, koji je prilagođen smanjenim prevoznim potrebama.

Ljetnji red vožnje u javnom gradskom i prigradskom prevozu putnika na području grada počinje 24. juna i traje do 18. avgusta.

"Bitno je istaći i napomenuti da se ne radi o ukidanju linija niti o prevelikim promjenama u broju polazaka, već samo o korekcijama i to na određenim linijama. U toku jednog radnog dana u oba smjera je do sada bilo oko 2.300 polazaka, a u ljetnom režimu će biti oko 2.000 polazaka, tako da se može zaključiti da se radi o korekciji od 15% na nivou grada", pojasnili su iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve.

Precizirali su da su prilikom određivanja datuma, prikupljeni podaci o završetku tekuće školske godine, časovima koji moraju biti nadoknađeni, pripremnim aktivnostima za početak nove školske godine, početku nove školske godine, kao i početku sezone godišnjih odmora.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)