Pokazao svu nemoć

Od političkog lidera do držača flašica - Na šta je spao nekadašnji predsjednik Srpske Mirko Šarović

  • Извор: АТВ
  • 01.10.2021. 09:46

Nekada "veliki" politički lider i predsjednik Republike Srpske, a danas držač flaširanih voda na konferencijama za novinare gimnazijalcu Drašku Stanivukoviću, postao je Mirko Šarović.

Predsjednik SDS-a i nekadašnji ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH, je tokom jučerašnjeg obraćanja opozicije, pokazao je svu političku nemoć i autoritet koji, svakako da nema, a što su kamere i zabilježile.

Naime, u pokušaju njegovog opozicionog partnera Draška Stanivukovića da pojasni funkciju kiseonika, i "afere" koja od juče zvanično ne postoji, a nakon što su rezultat uzorkovanog kiseonika uzetog sa UKC-a Srpske to i dokazali, Šarović se pred očima javnosti našao, može se reći, u jadnoj situaciji.

Stanivuković je tokom izlaganja prvo dao jednu flašicu predsjedniku SDS-a da drži, a reakcija Šarovića jasno je pokazala koliko ga je bilo sramota javnosti, da bi nakon svega nekoliko sekundi isto učinio, što je ponovo izazvalo crvenilo na licu, nekada "velikog" političara.

Ovo ponašanje svršenog srednjoškolca jasno pokazuje da je Šarović izgubio sav kredibilitet u okviru opozicionih političkih struktura.


  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм